Tulipános dísz

3 500 Ft

Az egyedi kérés mező arra szolgál, hogy leírd a termékkel kapcsolatos egyedi kéréseidet. Például: szín, méret, forma, felirat stb. Kérjük, légy pontos és világos a kérésedben. Ennek függvényében az ár változhat.

Kérhető egyedi, rövid kis felirattal.

Leírás

Fedezd fel a természetes szépség és kézművesség csodás kombinációját ezzel az egyedi, kézműves fa tulipánnal. Minden darabja gondosan, szeretettel készült, hogy otthonodba vagy irodádba egy darabka örök tavaszt hozzon.

Jellemzők:

  • Anyag: Fenntartható forrásból származó faanyagokból készült, amelyek kiemelik a természet szépségét és textúráját.
  • Méret: Kb. 19 cm magas, ideális méret a lakás bármely pontjának díszítésére.
  • Szín: Választható különböző színekben kézi festéssel, tükrözve a tulipánok színpompáját.
  • Kézműves Kivitelezés: Minden tulipán egyedi, kézzel megmunkált, így nincs két teljesen egyforma darab.
  • Tartós: A fa természetes tartóssága biztosítja, hogy ez a tulipán éveken át megőrzi szépségét, ellentétben az élő virágokkal.
  • Fenntartható: Környezettudatos választás azok számára, akik szeretnék csökkenteni élő virágokból adódó ökológiai lábnyomukat.
  • Ajándékozás: Tökéletes ajándék évfordulókra, nőnapra, anyák napjára vagy bármely különleges alkalomra, amikor szeretnél valami maradandó és jelentőségteljes ajándékot adni.

Miért válassz egy kézműves fa tulipánt?

Egy kézműves fa tulipán nem csupán dekoráció; egy művészeti alkotás, amely tiszteleg a természet és az emberi kézimunka szépsége előtt. Ideális választás azok számára, akik szeretnének egy kis természetes eleganciát vinni otthonukba vagy munkahelyükre, anélkül, hogy aggódniuk kellene a virágok elhervadása miatt.

Hogyan gondozd?

A fa tulipán rendkívül könnyen gondozható. Elegendő törölni róla a port puha, száraz kendővel, és kerülni a közvetlen napfényt vagy extrém páratartalmat, hogy megőrizze természetes szépségét és színét.

További információk

Szín

Piros, Ciklámen, Narancs

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Tulipános dísz” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Érdekelhetnek még…