Ajándék Szám dísz

2 860 Ft

Az egyedi kérés mező arra szolgál, hogy leírd a termékkel kapcsolatos egyedi kéréseidet. Például: szín, méret, forma, felirat stb. Kérjük, légy pontos és világos a kérésedben. Ennek függvényében az ár változhat.

A termékek kézzel készülnek, ezért kisebb méretbeli és rajzi eltérések előfordulhatnak.

Leírás

Ne hagyd ki ezt a fantasztikus lehetőséget, hogy egy különleges számmal feldobd az otthonodat vagy egy kedves ajándékot adj valakinek! Ez a dísz egy fából készült szám formájú  dekoráció, amit kézzel faragtunk és csiszoltunk.

A számot te választhatod ki, akár a születésnapodat, a házassági évfordulódat vagy a szerencseszámodat is megjelenítheted vele. A dísz fa pillangókkal, fa virágokkal, gravírozással és egyedi festéssel díszíthető, így még inkább személyre szabhatod.

A dísz mérete kb. 20 cm magas és 15 cm széles, de egyedi méretre is készítjük. A dísz nem felakasztható, de könnyen felállítható bármilyen sík felületen, például asztalon, polcon vagy komódon.

Ezzel a termékkel:

  • Megmutathatod a stílusodat és az egyéniségedet
  • Feltűnő és egyedi dekorációt alkothatsz
  • Örömet szerezhetsz magadnak vagy másoknak
  • Minőségi és tartós anyagból készült tárgyat vásárolhatsz

Ne habozz tovább, rendeld meg most ezt az egyedi szám díszt fából és tedd szebbé a lakásodat vagy lepd meg vele a szeretteidet!

További információk

Méretek 20 × 15 cm

Érdekelhetnek még…